Bingo är faktist kul :)

Tro inte att jag är som en gammal tant som spelar bingo hela tiden haha, nä men det finns ju de som verkligen fastnar för det, lite läskigt.

Många har förutfattade meningar av bingo, av just de som inte har spelat det någon gång. Det hade jag också innan jag provade på det Jag känner att det är lite extra roligt för att min syster Michelle jobbar på en bingohall, det har hon gjort ett tag nu. Det kanske blir lite annat när det är någon man känner som jobbar där.

Jag har iaf provat på det några gånger, men bara ett speciellt spel som kallas för "Läggbricka", det spelet kanske tar ca. 10min att spela, det går snabbt, det roliga med det är att man kan vinna upp till 4000kr, hihi. Och i bingohallen där jag bor så har man ganska stor chans, eller tur kanske man ska säga för det är med turen man alltid vinner, inget som är planerat i spelen som vissa tror.
Jag vann 500kr då, om jag hade fått bingo på ett 'helnumer' hade jag vunnit 1000kr, tyvärr gjorde jag inte det Men när Julien är här brukar vi spela bingo nere hos Michelle Julien spelade också samma spel en gång och han vann 1000kr. Wohooo säger man bara, det är ju mycket pengar att kamma hem inom 10minuter, igår var det en som vann 20 000kr, helt galet.

Men det är faktist roligt! Om man bara spelar en liten runda, det finns ju de som fastnar i spelenså det ska man ju akta sig för, men ni som har mormor osv, gå ner med henne någon gång och spela när hon gör det För det är faktist kul

Det går ju ofta reklamer på TV om att man kan spela bingo på internet nu, det kanske man skulle prova på någongång, istället för poker, haha
Jag vill inspirera med mina bilder och få utlopp av mitt intresse för foto och webbdesign som jag älskar! Här kan jag skapa så mycket jag vill!


RSS 2.0