Happiness is a new handbag

True...True...True...True...
Eller vad säger ni tjejor Köpte världens snyggaste väska idag, haha. På Kappahl till och med Den är svart. Kan ta kort på den någon dag, inte tänkt på det, har ju en ny kamera. Den har inte varit framme mycket dom här dagarna. Måste bli som vanligt igen. Orkar inte må bajs hela tiden. Man lever ju bara en gång. Ni ser hur jag försöker pigga upp mig själv va? haha.

Imorgon ska jag till plugget, en kurs vid kl.1. Sen åker jag in till Linköping med tåget och möter upp Michelle och Christian. Ska köpa nya skor, ett par på H&M som jag har kikat på. Vill ha mer pengar Och hårfärg, färga så det blir en jämn färg igen, blektes så mycket i sommar. Vet inte om jag ska ha typ kastanjebrunt eller om jag ska ta en lite mörkbrunare färg...Aja, får se.

Hm, vad händer sen då
Det är tapetserings-gubbar här. Dom var här hela morgonen, drog ut kära TVn och internet sladdarna så livet var slut ett litet tag där höhö, men det blev uppkopplat sen igen Dom kommer imogon igen, sen är det fiiin fint här i huset, nya tapeter, mn tyvärr inte nya i mitt rum, men det funkar.

Jag orkade plöja igenom ett inlägg...woho


Jag vill inspirera med mina bilder och få utlopp av mitt intresse för foto och webbdesign som jag älskar! Här kan jag skapa så mycket jag vill!


RSS 2.0