Är blogg.se segt eller...

Tror inte att det bara är segt för mig just nu? Det laddar 3min på varje ny sida man ska in på, eller om man ska uppdatera bloggen, irriterande!
Tycker att Blogg.se borde skriva och meddela när dom ska göra driftuppehåll och sånna grejer. Det brukar dom inte göra utan mitt i allt så får man en "sidan kan inte hittas" osv. Mycker irriterande :( MEDDELA TACK! Inget att haka upp sig på, vet.

En annan sak som jag tycker har blivit dålig är första sidan. Den uppdateras inte alls lika ofta som förut, och innehållet på den är inte längre lika intressant, det kanske inte längre är Karin som sitter med den? En annan konstig sak är att nu är det som redaktören skriver texten under bildena på första sidan, det är lite konstigt, då måste man läsa igenom hela texten för att se vad inlägget egentligen innehåller....Nä nu räcker det, tror ni förstår vart jag vill komma :)

DET VAR BÄTTRE FÖRR! haha.

P.S, ny design, vad tycks? ;) Jag trivs myyycket bättre i denna än den förra. Det här är mer jag :) Mera rosa, sött och gulligt, som det var i början när jag började blogga. Wiho.

Hann t.o.m med en designauktion idag! Buda gärna :)
Jag vill inspirera med mina bilder och få utlopp av mitt intresse för foto och webbdesign som jag älskar! Här kan jag skapa så mycket jag vill!


RSS 2.0