Lite uppdatering :)

Nu har jag varit här några dagar. Det känns bra Inte några olustiga känslor alls. Vi har pratat osv. Det är konstigt att allt kunde kännas så vanligt? Som om det inte hade gått 4-5 månader, jätte konstigt på ett vis..

Igår gjorde jag maten. Flygande jabok, Julien ville ha det Jag tycker också att det är gott. Nästa vecka ska jag göra Tacopaj för det gillar hans mamma, kul! 

Tagit några bilder. Lägger upp alla i ett inlägg. Jag har inte haft något bildprogram förens nu. Glömde ta med Photoshop så jag fick ladda ner ett annat. Ska försöka blogga mer. Ska ju vara här till den 10 januari 

Om någon timme ska vi till hans mormor och morfar och äta lunch. Dom är jätte mysiga. Senare på kvällen ska vi ta tåget till en annan stad och gå ut och fira nyår med hans vänner Hoppas alla får en bra start på det nya året!

Dom har mellandagsrea här också. Vi var nere på stan igår och shoppade lite, men jag hittade bara en tröja. Men jag köpte massor av smink. Dom har andra märken här som är jäte billiga och bra! Bättre att köpa smink här, man kommer billigt undan. Tex en mascara som jag köpte kostade bara typ 35kr! Och den är jätte bra.









Jag vill inspirera med mina bilder och få utlopp av mitt intresse för foto och webbdesign som jag älskar! Här kan jag skapa så mycket jag vill!


RSS 2.0