Heart to heart



Nu har min bebi åkt hem Inte roligt alls. Ledsen. Saknar redan honom jätte mycket. Det blev så tomt när han åkte. Det är orättvist att vi inte bor i samma stad, samma land. Vi har iaf pratat massor, som alltid när vi träffas och vi tänker göra det verklighet. Vi tänker kämpa på, jag vill verkligen skapa ett liv med honom, bo med honom. Alltid få vara tillsammans. Älskar honom så mycket. Jag tänker inte släppa en så underbar kärlek som jag känner pga lite distans. De finns de som har det jobbigare.
Dagarna han var här -1 vecka- gick fort, men det känns ändå som om vi hann med mycket, jag tycker inte att tiden gick alltför fort. I veckan som kommer så får jag besked om jag får jobbet som jag har sökt, det börjar isåfall i juli. Innan det är det en veckas utbildning, så jag kommer att hinna åka ner till honom en sväng innan det iallafall. Så kommer han att komma till mig i sommar när han inte jobbar å så.

ALLTING funkar om man verkligen vill. Om man vill något och strävar efter det så kommer man tillslut att uppnå det. Det är bara en själv som stoppar det, om man inte orkar, men om man orkar så går allting vägen. Vi har inte så lång väg kvar att gå. Man måste tänka så
Jag vill inspirera med mina bilder och få utlopp av mitt intresse för foto och webbdesign som jag älskar! Här kan jag skapa så mycket jag vill!


RSS 2.0