Är blogg.se segt eller...

8 kommentarer
Tror inte att det bara är segt för mig just nu? Det laddar 3min på varje ny sida man ska in på, eller om man ska uppdatera bloggen, irriterande!
Tycker att Blogg.se borde skriva och meddela när dom ska göra driftuppehåll och sånna grejer. Det brukar dom inte göra utan mitt i allt så får man en "sidan kan inte hittas" osv. Mycker irriterande :( MEDDELA TACK! Inget att haka upp sig på, vet.

En annan sak som jag tycker har blivit dålig är första sidan. Den uppdateras inte alls lika ofta som förut, och innehållet på den är inte längre lika intressant, det kanske inte längre är Karin som sitter med den? En annan konstig sak är att nu är det som redaktören skriver texten under bildena på första sidan, det är lite konstigt, då måste man läsa igenom hela texten för att se vad inlägget egentligen innehåller....Nä nu räcker det, tror ni förstår vart jag vill komma :)

DET VAR BÄTTRE FÖRR! haha.

P.S, ny design, vad tycks? ;) Jag trivs myyycket bättre i denna än den förra. Det här är mer jag :) Mera rosa, sött och gulligt, som det var i början när jag började blogga. Wiho.

Hann t.o.m med en designauktion idag! Buda gärna :)
 
1 Sanne - bloggdesigner:

skriven

Gud så irriterande det är! Det är ju bara att ge upp försöken att lägga in köparnas designer på deras egna bloggar till exempel, det går ju såå segt! Usch. Hoppas verkligen dom löser detta snart!

2 Olivia:

skriven

Samma för mig.. :/

3 S A N D R A:

skriven

tråkigt att blogg har segat idag :S

4 Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

skriven

Åh jag trodde det bara var hos mig det var så segt så jag rensade hela datorn från allt möjligt. Haha!Håller med det var bättre förr. Det är samma bloggar hela tiden som får uppmärksamhet på första sidan, Foki, tusen gånger, Micromiss ett antal gånger osv. Tråkigt, inga andra bloggar får chansen.Looooove the new design as always och jag stor trivs i min

5 Matilda:

skriven

Det är samma för mig! :/ jobbit

6 Karrow:

skriven

Det är segt för mig också! :/

7 Jessi:

skriven

Älskar dina designer :) är supernöjd med den du gjorde till mig...

Om man jämför med din förra så är dín nya design mycket sötare LKram

8 jussiie o anna:):

skriven

hejhej, vi är två tjejer som bloggar tilsammans och vi verkligen älskar din blogg, men det är så att vi har kollat med massa och ingen kan designa våran blogg, skulle du kunna hjälpa oss med det? det hade varit jätte snällt och vi skulle bli super glada :)