Ny inredning till kommande badrum!






Detta har jag klickat hem från H&M HOME. Det fattas bara en badrumsmatta i samma tema, hittade inte en fin som jag gillade så jag väntar ett tag och får se om de tar in en liknande längre fram! Det kommer att bli så fint! Längtar tills när jag får inreda. Det är kul med lite färg, det jag köpte förra gången var mörklila, det ligger också och väntar på att få bli använt. Det är bra att köpa på sig saker i omgångar så behöver man inte köpa allt på en gång sen när man flyttar.
Kommentarer
Postat av: Mathilda

SÅ fint! H&M Home kan sin grej!

2012-05-24 @ 20:08:50
URL: http://stayjuicy.blogg.se/
Postat av: Emma Lannebrink

Hej! Vill du göra bloglovinbyte eller blogkeen byte, båda om du har och vill :)

Kan berätta lite kort vad min blogg handlar om.

Jag bloggar öppet om mitt liv med adhd och depression, och nej jag söker inte sympati från folk som du kanske tänker nu. Jag vill att folk ska förstå att vi bokstavsbarn är precis lika mycket värda etc. men lite speciella från andra.

Dvs, jag skriver hur mitt liv går. Framsteg, möten, mediciner osv.



kram!

2012-05-31 @ 16:55:08
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/
Postat av: Sandra Nilsson

Hej Nicole! Kommer du ihåg mig? Du hjälpte mig med min bloggdesign :) Klicka in på min blogg så kommer du nog ihåg! Jag har en liten fråga till dig. Jag skriver på min blogg sandraida men har en tidigare blogg som heter http://sanilicious.blogg.se som jag haft sen november 2009, men slutade blogga där i augusti 2011 och gjorde en ny blogg (den jag skriver på nu, sandraida).



Jag har sett många bloggar, mest storbloggar, som byter plattform men får fortfarande med sig alla sina gamla inlägg från den gamla bloggen. Jag skulle vilja flytta över alla mina gamla inlägg från min gamla blogg till den jag har nu? Går det! Jag orkar liksom inte ha två bloggar utan vill ha ALLT på ett och samma ställe :)



Tacksam för svar så fort som möjligt!

Tack!

MVH Sandra

2012-06-02 @ 16:25:35
URL: http://sandraida.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ljusblått är så fint:) Kommer nog bli kanon ,

2012-06-05 @ 12:45:23
URL: http://killingyourdarlings.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback


Design av xoxonicole

RSS 2.0