Tandblekning och outfit

11 kommentarer
Detta hade jag på mig igår när det var så himla varmt ute. Skönt!
När pappa var i USA så beställde jag hem lite tandblekning av honom. Märket hette Crest, några av er kanske känner igen det? Nu har jag iaf använt mitt paket. Man blekte två timmar varje dag i 7 dagar. Mina tänder var lite känsliga så jag hoppade över vissa dagar så det gick fler dagar i mellan. Igår gjorde jag den sista behandlingen. Jag såg skillnad direkt. De är väldigt vita och fina nu. Jag dricker mycket te som gör dem gula, men nu har jag fått tillbaka min färg 
 
Mina kostade ca. 60dollar. Det är 400kr. Jag tyckte det ändå var värt priset för man gör det bara en gång per år, iaf denna förpackning som jag använde.
 
 
 
1 Otilia:

skriven

Åh gud vad fint de blev, jätte bra färg!! Jag vill också bleka mina men är för snål när de kommer till priserna här hemma :(

Svar: Ja det blev förändring. Jag håller med, här hemma så är det dyrt, och man vet inte ens om märkena som vi har är bra, för vi har så många olika märken i Sverige.
/Nicole xoxonicole.com

2 Amanda Johansson:

skriven

Jätte fint linne :)

Svar: Tack! Och vilka vackra bilder du tar!
/Nicole xoxonicole.com

3 elsa:

skriven

gud vilken fin header!

Svar: Tack snälla du :)
/Nicole xoxonicole.com

4 I S A B E L L A W L :

skriven

Svar: för det första, tack så jättemycket för all fin kritik du gav mig blev verkligen tårögd! Du ska bara veta hur mycket jag älskar att få sånna här kommentarer, det är dom som får mig till att fortsätta. Jag är så glad att du tycker om det jag gör !
För det andra, självklart vill jag ha en grader från dig, min dator ville bara inte funka just nu så sitter och skriver detta inlägget med mobilen så kan tyvärr inte kolla in designen nu!
För det tredje, ska skriva in min hotmail i kontaktinformationen men om det är något mer så mejla mig: isabellawl@live.com :) vi hörs imorgon igen då min dator vill funka! Haha :) tacktacktack åter igen!

Svar: Oh vad glad jag blir, lika glad över dina ord hihi :) Jag tycker att det är kul att göra andra glada! Det blir jätte bra, maila det som behövs som står under designen när du väljer, så knåpar jag ihop allt sen :) Så hörs vi via mail sen, super.
/Nicole xoxonicole.com

5 Jouline :

skriven

Fina du! Åh wow vilka fina tänder du har och vita var dom allt med :) tandblekning kanske man borde testa nån gång :) Tack ännu en gång för designen, jag är jätte nöjd och glad för den :D kram

Svar: Det fungerade jätte bra :) Oh vad glad jag blir, jätte kul att du gillade den så mycket :)
/Nicole xoxonicole.com

6 Isabella Werecki Lycknert:

skriven

Svar: Absolut ska jag göra det, dock tror jag att jag vill vänta en vecka eller två nu när jag tänkt efter, jag vet inte vad du tycker om det? Men det känns som om min nuvarande design är precis så som jag vill ha den! Men jag tröttnar alltid ganska fort! ;)

Svar: Ja visst är det kul med ombyte. Visst, det går bra att vänta. Maila mig när du bestämt dig för en! :)
/Nicole xoxonicole.com

7 Pia:

skriven

Hej! Har kikat på dina designs och de är verkligen fina! Hör av mig om det blir aktuellt med byte! Tack för din förfrågan!

Svar: Ja självklart, jag gillar att vara generös ibland :) Maila gärna mig, allt står under varje design som jag behöver. Välj vilken du vill under "Färdiga designer", det ska bli kul! Så fixar jag till den.
/Nicole xoxonicole.com

8 Ellinor:

skriven

SV: hihi eller hur?! de är underbart söta! :)

9 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

älskar din tröja

10 Ellinor:

skriven

SV: jaa tack! Blev hur nöjd som helst! Toppen bra jobbat! :)

11 melisa:

skriven

hittade faktist crest tandblekning på ebay! Beställde hem "3D professional effects" varianten. då är det typ 20 dagar man ska använda dom fast i bara en halvtimme per dag tror jag, och jag hittade det bara för 270:- ungefär! :D